Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Jól kezdtük a bajnokságot... Aszód FC – Szigetgyöngye SC: 6-2 (3-1)

 

Véget ért a nyári szünet, ismét útjára indult a labda. Csapatunk a megye III. osztály északi csoportjába kapott besorolást, így számos olyan csapattal is találkozunk majd, akik játékerejét kevésbé vagy egyáltalán nem ismerjük. Nyári hőségben, mérsékelt érdeklődés mellett kezdődött a mérkőzés.

Tíz perc múlva látni lehetett, hogy komolyabb játékerőt képviselünk, mint sportszerű ellenfelünk. Mindkét félidőt három-egyre megnyertük, minden cserejátékos pályára léphetett, és nem utolsó sorban senki nem lett rosszul a nyári hőségben.
Tavalyi utolsó megye II-es gólunkat is aszódi nevelésű játékosunk (Kovács Erik) és idei első megye III-as gólunkat is saját nevelésű játékosunk (Zdenkó József) rúgta, a tényt jóleső érzéssel nyugtáztuk. További góllövőink: Hegedűs Norbert (3), Pecze Péter, Kovács Kristóf.

Összefoglalva: megnyugtató, gólzáporos győzelmet szereztünk, mellette számos helyzetet puskáztunk el. A nagy meleg alaposan próbára tett mindenkit, de az első vizsgán sikeresen átmentünk. Folytatás jövő szombaton Vácott, a KDSE-Váci Reménység ellen a váci Reménység sporttelepen.