Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Küzdeni tudásból és emberségből jeles! Aszód FC – Püspökszilágy SE: 2-1; (1-1);

Rendhagyó módon, vasárnap délelőtt 11 órakor került sor a mai fordulóra. Valószínűleg a játékvezetők létszáma miatt egy napon több mérkőzésen is meg kell jelenniük, ezért a korai kezdés. Kellemes nyárias időben, mérsékelt érdeklődés mellett kezdődött a mérkőzés.

Többet birtokoltuk a labdát, ám helyzeteink rendre kimaradtak. A vendégek tulajdonképpen az első akciójukból gólt szereztek a 30. percben (0-1). A bekapott gól felrázta az Aszódot, a 35. percben Szénási Ákos beadását Pecze Péter közelről értékesítette (1-1). A komótosan csordogáló játékot négy kiscica pályára tévedése színesítette. Egy kedves polgártársunk valószínűleg úgy szabadult meg macskáitól, hogy a pálya közelében a sorsára hagyta őket. Szegény állatokat az aszódiak mentették meg a pusztulástól: a mérkőzés után Oláh Róbert kettőt haza, Kovács Kristóf pedig kettőt Gyömrőre, az állatmenhelyre vitt. Köszönjük!

A második félidőben a már-már szokásos játék alakult ki. Az Aszód kapuja elé szögezte a vendégeket, akik gyors kontrákkal próbálkoztak. A 65. percben Pecze Péter gólját les miatt nem adták meg. A győztes gólra aztán egészen a 87. percig kellett várnunk: egy jobb oldali szögletet Domján Péter a hosszúról visszafejelt, majd a pontosan érkező Kovács Kristóf a hálóba vágta a labdát (2-1).

Összefoglalva: vesztes állásból hoztuk vissza a három pontot, küzdeni tudásból (is) az egész csapat jelesre vizsgázott. Egy harcos ellenfelet győztünk le, s a mai teljesítményünkkel újra átvettük a vezetést a bajnoki tabellán.

Utánpótlás eredmények: a mai hétvégén nem volt utánpótlás mérkőzésünk.