Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

U16: Nagy csata, és egy újabb győzelem!

 

Az év első igazán verőfényes napsütéses Vasárnapján újra élettel telt meg az aszódi Bernabeu. (Micsinay Ernő sportpálya)

Az épülő U16-os csapatunk (mindössze kettő játékos u16-os korú, a többiek u15 és u14 es korosztály) fogadta a Budajenő hírhedten vérmes csapatát. Fiataljaink szinte hiányzó nélkül (2 sérülttel) sorakoztak fel a mérkőzés előtt. Komolyan vették a meccset, sportemberekhez méltóan.

Az első pillanattól kezükbe vették az irányítást és domináltak az aszódi tinédzserek. Az első félidőben 3 kapura törés is volt, de remekelt az ellenfél kifejezetten ügyes hálóőre. Távoli lövéseink pedig rendre elkerülték az ellenfelünk kapuját.

A második félidő is hasonlóan kezdődött, mint ahol az első befejeződött. Folyamatos nyomás meddő mezőnyfölénynek bizonyult, egészen a 70. percig, amikor a hazaiak csapatkapitánya Rezes Norbert nagy harcok után átverekedve magát a spártai stílusban védekező Budajenői lábakon a 16-oson belülről egy keresztbe adott labdával szolgálta ki csatártársát Kelemen Norbertet, aki nem könyörült és 10 méterről védhetetlen bombával vette be az addig hibátlanul védő portás kapuját. De persze voltak forró pillanatok Sartner Dániel (aszódi kapus) kapujánál is, az egyik tűzijáték alkalmával kapusunk védése kipattant, ezt Major Ádám próbálta kiemelni, de újra lőttek, ebbe Farkas Regős Máté vetődött bele testével védve a kaput, az újabb kipattanóba Kiss Ákos tette bele a combját, majd újra a kapusunknak kellett tornászni és menteni. Szóval a végére azért maradt egy kis izgalom.

A hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot, harcoltak csapatként és harcoltak egyénileg is. Óriási egyéni javulások, és teljesítmények jellemezték csapatunkat, szokatlan egyéni bravúrokkal is színezett, de inkább rakkolós, harcos mérkőzésen. Vasárnap sok aszódi, bagi, kartali, és hévízgyörki szülő lehetett méltán büszke emberpalántájára. Jó volt ezt a meccset látni.

Tisztelettel:
Kiss Tamás
Tel: 0670/948 6186