Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Hoztuk a kötelezőt… Aszód FC – Vácduka KSK: 4-2; (1-0)

 

Kellemes tavaszi szellő lengedezett az aszódi sportpályán, március utolsó napján. Talán a kora nyári meleg, talán az óra átállítás okozta stressz, talán a Forma 1-es futam, de meglehetősen kevesen voltak kíváncsiak a listavezető hazai mérkőzésére.

Álmosan kezdődött a meccs is. Aszódi labdabirtoklás, néhány aszódi helyzet és egy Hegedűs Norbert gól (1-0) az összes említésre méltó esemény az első félidőből. Ellenfelünk játék helyett többnyire a játékvezetővel volt elfoglalva.


A második félidő is hasonló, alacsony iramú és színvonalú játékot hozott, Hegedűs Norbi rúgott még két szép gólt, hogy meg legyen a mesterhármasa, majd Pecze Péter is felkerült a góllövők listájára (4-0). A biztos vezetés tudatában csapatunk leeresztett, mint a lyukas focilabda, így tulajdonképpen a semmiből kaptunk 2 gólt. A végeredmény 4-2 ide.

Összefoglalva: láttunk már jobb mérkőzést is a fiúktól, ennek ellenére újabb három ponttal lettünk gazdagabbak. Jövő héten Erdőkertesen ettől biztosan többre lesz szükség.

Utánpótlás mérkőzések:

Iklad KSK (U14) – Aszód FC (U14): 3-3. Góllövőink: Gergály Tamás (2), Mészely Gergő

Aszód FC (U19) – Iklad KSK (U19): 3-2. Góllövőink: Simák Tamás, Harányi Viktor, Pintér Krisztián. Hegedűs Csaba U19 edző értékelése: “Első perctől kézbe tartva helyenként szép játékkal, szép gólokkal megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot.”