Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Parádés játékkal nyertünk Püspökhatvanban... Püspökhatvani SE – Aszód FC: 2-4; (1-1)

Gyorsan vezetést szerzett a hazai csapat, Vizler Viktor (püspökhatvani gólgyáros) beadása Kovács Kristóf lábán úgy pattant meg a labda, hogy kapusunk Nagy Tamás feje felett az aszódi kapuba hullott (1-0). Többet birtokoltuk a labdát, az Aszód irányította a játékot, mégis a 45. percig kellett várni Hegedűs Norbi egyenlítő góljára (1-1).A közeli Püspökhatvanban szeretik a focit. Kulturált környezet, szépen rendben tartott sporttelep, lelkes hazai szurkolók. Ide mindig öröm jönni, újkeletű bajnokként meg főleg

 

Szünetben cseréltünk, Szűcs Roland helyére Oláh Dezső állt be. Ellenfelünk lelkes, de egyszerű taktikát játszott, ha megszerezték a labdát, előrevágták Vizler Viktor irányába. Ha az Aszódnál volt a labda, akkor szabálytalanságokkal próbálták tördelni az Aszód rövid passzos játékát. Az 56. percben a nagyszerű napot kifogó Fülep Norbert bombáját kellett a helyi hálóőrnek kiszednie a kapuból (2-1), de csak három percig örülhettünk a vezetésnek, amikor egy szép akció végén egyenlítettek (2-2). A hazai együttes a saját maguk által diktált iramba elfáradt, egyre több hibával játszottak, egyre lassabban értek vissza védekezni. A 85.percben Hegedűs Norbi meglőtte második gólját (2-3), majd a csereként beállt Zdenkó Józsi ragasztott életerős bombát a hazai kapuba, lezárva a meccset (2-4).

Összefoglalva: izgalmas, jó meccset játszottunk, a hazaiak is győzelemre törtek. Lelkes játékuk azonban nem volt elég a végig jól és nagy kedvvel játszó aszódiak ellen.